Детски играчки от igra4kite.com - Заслужава си да си Малък     Facebook Page igra4kite   Google plus page igra4kite   Блогът на Играчките

 
Безплатна доставка за поръчки над 89.99
   » » Моята регистрация  |  Състояние на кошницата  |  Поръчай   

Доставка

 

ДОСТАВКА

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез собствен транспорт на „IGRA4KITE.COM“ или чрез куриер до посочен от Потребителя офис или адрес за доставка на територията на Република България. Доставката е за сметка на Потребителя, освен ако противното не е изрично указано на http://www.igra4kite.com .

Цени за доставка
Безплатна доставка – поръчки на стойност над 89,99лв. и с тегло до 5кг. се доставят безплатно до всяко населено място в Република България. Таксата за доставка се определя от стойността и теглото на поръчаните продукти /като има случаи, в които теглото се изчислява на база обем на продукта или така нареченото обемно тегло – в тези случаи това е упоменато изрично в описанието на съответния продукт/. Таксата доставка се калкулира автоматично в онлайн магазин igra4kite.com преди финализирането на поръчката.

Таблица с цените за доставки:


Стойност на поръчката

Тегло на поръчката

Цена за доставка

над 89,99лв.

   0-5 кг.

Безплатна доставка

под 89,99лв.

   0-5 кг.

4,99 лв.

 

5-10 кг.

6.99 лв.

 

10-20 кг.

9.99лв.

 

20-50 кг.

18.99 лв.

 

50-100 кг.

24.99 лв.

 

> 100 кг.

39.99 лв.

Преди изпращане на поръчаната стока, „IGRA4KITE.COM” има право да се свърже с Потребителя на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката.
„IGRA4KITE.COM“ не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Доставката се извършва в срок от 2 работни дни. При извънредни обстоятелства „IGRA4KITE.COM” си запазва правото да удължава срока за доставка, като своевременно информира за това Потребителя.

Съгласно чл. 59 (1) от ЗЗП, в случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена. Ако не се съгласите поръчката да се отнесе за друга стока (аналогичен модел), поръчката може да бъде анулирана. 

Потребителят е длъжен да прегледа стоката веднага след доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.

При извършване на международни доставки, приложими са правилата за доставка и получаване на пратки на съответната национална пощенска служба, както и на съответното национално законодателство на държавата, в която се намира получателят на стоките.
Всички импортни такси при внасянето на стоката са за сметка на Потребителя. Потребителят не може да иска възстановяване на цената, ако е отказал да плати импортните такси или да получи пратката.

„IGRA4KITE.COM” си запазва правото да променя наличните методи на доставка и плащане и/или условията по тях по всяко време чрез публикуване на наличните методи на доставка и плащане на уебсайта без друго известие.

 

Продължи
Производители
AirFree - Въздухопречиствател E80
AirFree - Въздухопречиствател E80
Цена: 411.90 лв.
Цена: 399.00 лв.
Вход
E-Mail Адрес:

Парола:


Забравена парола ?
Нов потребител
Раници с подарък Disney


Онлайн магазин за детски играчки - igra4kite.com
Powered by osCommerce
 

Remote IP адрес: 54.156.39.245