Детски играчки от igra4kite.com - Заслужава си да си Малък     Facebook Page igra4kite   Google plus page igra4kite   Блогът на Играчките

 
Безплатна доставка за поръчки над 89.99
   » » Моята регистрация  |  Състояние на кошницата  |  Поръчай   

Доставка

ОБЩИ УСЛОВИЯ
на КАБИТ ООД

 

за ползване на електронен магазин  www.igra4kite.com

Настоящите общи условия, уреждат правилата за използването на igra4kite.com,  условията, реда и начина за сключване на договори за покупко-продажба от разстояние, включително, сроковете и начините за доставка на поръчаните стоки, тяхното плащане и получаване, условията и реда за предявяване на рекламации и връщане на закупени продукти, гаранционните условия.

  Кабит ООД е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, Ид. номер по Булстат: 131130459
Седалище и адрес на управление: България, гр. София, , ул.Рилска обител № 60
Данни за кореспонденция: България, гр. София, , ул.Рилска обител № 60, еmail: igra4kite@igra4kite.com, тел. +359887489335, 024894753
Регистрация по Закона за данък върху добавената стойност BG131130459

Условията за ползване на електронен магазин igra4kite.com са съгласно изискванията на Комисията за защита на потребителя и изцяло съобразени със Закона за защита на потребителите. С цел спазването на чл.53 от ЗЗП, плащанията на стоки към Кабит ООД са неавансови, а преди изтичане на срока от 14 дни , в който може да се откажете от сключения договор (поръчката), платената от Вас сума се приема като задатък (съобразен с чл.93 от ЗЗД). Всички цени на стоки и доставка са в лева. Те са крайни, с включен ДДС.

Как да пазаруваме

Разглеждането на елктронeн магазин igra4kite.com е напълно свободно и достъпно от всички точки на света.
За да се пазарува от електронния магазин, е необходима регистрация с парола и електронна поща (e-mail) Регистрирането е напълно безплатно и става като се попълни формата за регистрация. Регистрираният клиент има възможност да се ползва от всички услуги на магазина.
В електронeн магазин www.igra4kite.com на всяка стока е посочена цената, основните характеристики на стоката и допълнителна информация, целяща подпомагането на направата на информиран избор при покупката на продукта.
Информацията свързана с характеристики на дадени стоки и услуги на този сайт може да съдържа известни неточности, правописни или типографски грешки, различна окомплектованост на артикули спрямо различните държави както и остарели данни. Запазваме си правото да променяме или подменяме всяка информация, материали, продукти или услуги, описани в този сайт по всяко време и по всякакъв повод, без да носим отговорност и няма да уважим искове, основани на типографски или ценови грешки, допуснати в този сайт. На всеки един етап от оформянето и потвърждението на поръчката Вие имате право да се откажете от направената поръчка. Поръчката няма да бъде изпратена, ако не получим личното Ви писмено или устно съгласие с променените условия. Ако има някаква промяна в цената на артикулите /намаление, увеличение/ Вие ще бъдете уведомени и поръчката Ви ще бъде изпълнена, само в случай, че Вие сте съгласни с новите условия. Цените се определят от вносителите и ние се ръководим по техните условия за работа. Към някои артикули в сайта има прикачени клипове, Моля обърнете внимание, че клиповете са реклами на марката и може да не съответстват на функциите на артикула. Вие поръчвате и получавате стоката от основната картинка към артикула, под която има бутон "Увеличи". 

Всички посочени на сайта цени са крайни /с включено ДДС/.
Под всеки продукт в каталога има бутон „Купи сега“, а на всяка продуктова страница има бутон „Купи/Добави в кошницата“. Натискането на бутон „Купи сега“ или „Купи/Добави в кошницата“ записва избрания продукт във виртуална пазарска кошница на Потребителя. Съдържанието на кошницата се запазва, докато потребителят реши да премине към покупка на стоките. Потребителят може да разглежда съдържанието на виртуалната пазарска кошница, да добавя нови продукти, да променя количествата на избраните стоки или да премахва тези, които не желае. След натискане на бутон „Оформяне на поръчката“ се появява поле за вход и поле с възможност за регистрация в www.igra4kite.com /в случай , че няма такава/. Следват възможности за избор на адрес за доставка и начини на доставка с натискане на бутона „Продължи“ следват възможности за избор на начини за разплащане, след натискане на бутона „Продължи“  се появява прозорец с вече въведената информация за адрес за доставка, начин на доставка, начин на разплащане, избрани продукти /тук отново има възможност за промяна на всички дании, включително и на продутките в пазарската кошница/. Поръчката се активира чрез натискане на бутон „Потвърждение на поръчката“.
С натискане на бутона "Потвърждение на поръчката", Вие се съгласявате, че сте прочели и ще спазвате общите условия на igra4kite.com. 

Доставка

Цени за доставка
Безплатна доставка – поръчки на стойност над 89,99лв. и с тегло до 5кг. се доставят безплатно до всяко населено място в България.
Таксата за доставка се определя от стойността и теглото на поръчаните продукти. Тя се калкулира автоматично в онлайн магазин igra4kite.com преди финализирането на поръчката.
Таблица с цените за доставки:

Стойност на поръчката

Тегло на поръчката

Цена за доставка

над 89,99лв.

   0-5 кг.

Безплатна доставка

под 89,99лв.

   0-5 кг.

4,99 лв.

 

5-10 кг.

6.99 лв.

 

10-20 кг.

9.99лв.

 

20-50 кг.

18.99 лв.

 

50-100 кг.

24.99 лв.

 

> 100 кг.

39.99 лв.

Поръчките се доставят с куриерски фирми Спиди, Европът.
Срок на доставка
Срокът за доставяне на стоки, поръчани през интернет магазин www.igra4kite.com, е два работни дни.
Поръчката ще бъде доставена на посочения от Вас адрес за доставка.
Съгласно чл. 59 (1) от ЗЗП, в случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и цена. Ако не се съгласите поръчката да се отнесе за друга стока (аналогичен модел), поръчката може да бъде анулирана.

Рекламации и Връщане /упражняване правото на отказ от договора/

В срок от 14 дни от получаването на стоката Вие може да я върнете /да се откажете от настоящия договор/ или подмените без основателна причина. Транспортните разходи в този случай са ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА според тарифите на куриерската фирма, която е избрал. (В случай на замяна на стока клиентът заплаща 2 куриерски такси за транспорт в двете посоки). Опаковката не трябва да е разкъсана и повредена, трябва да е във вида в, който е получена. Стоката не трябва да е употребявана, монтирана, сглобявана, а трябва да си е в оригиналната опаковка и заедно с всичките си аксесоари и при съблюдаване на всички други условия на член 55 от Закона за защита на потребителя.. Не носим отговорност за стока, която сами сте повредили или счупили при неправилно сглобяване, монтиране или употреба.
Стоката трябва да бъде върната на адрес  България, гр. София, ул.Рилска обител № 60, като ни уведомите на igra4kite@igra4kite.com или на телефон +359887489335 за номера на товарителницата, с която е изпратен, кой е куриера и данни за връзка.
Препоръчително е към пратката да изпратите и попълнен формуляр за връщане, с което обработката по връщането ще е по-лесна, точна и бърза.


Рекламации при несъответствие на стоката с договореният модел, марка, цвят, размер или при установен фабричен дефект може да отправяте на тел.: - 0887489335, да ни пишете чрез формата за контакти или да ни пишете на email: igra4kite@igra4kite.com. Транспортните разходи в този случай са за наша сметка.
Ако се откажете от настоящия договор  /връщане без замяна/, ние ще Ви възстановим всички плащания, които сме получили от Вас, включително разходите за доставка (с изключение на допълнителни разходи, свързани с избран от Вас начин на доставка, различен от най-евтиния стандартен начин на доставка, предлаган от нас), без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 14 дни считано от датата, на която ни информирате за Вашето решение за отказ от настоящия договор. Ще извършим възстановяването по банков път или по друг избран от Вас начин; във всеки случай това възстановяване няма да бъде свързано с никакви разходи за Вас.
Кабит ООД има право да отложи възстановяването на плащанията до получаване на стоките обратно или докато не ни представите доказателства, че сте изпратили обратно стоките, в зависимост от това, кое от двете събития е настъпило по-рано. Могат да се връщат само не използвани и не сглобявани артикули, като в рамките на 14 дни ясно в писмен вид ни уведомите, че желаете да върнете артикула. 
За упражняване на правото си на отказ /връщане/ Ви препоръчваме да използвате стандартния  формуляр за отказ. /изтегли от тук/

Гаранционни условия
 
Всички продавани в електронния магазин стоки  са със законова гаранция за съответствие на стоката с договора за продажба, съгласно ЗЗП.
За стоките, които подлежат на гаранционно обслужване Вие ще получите гаранционна карта. Срокът по гаранцията започва да тече от датата на получаване на стоката и важи само, ако стоката е ползвана съгласно инструкциите за употреба. 
Гаранционното обслужване не включва и не се отнася до:
 • Продукт, който е използван, без да са спазени указанията от инструкцията за употреба.
 • Продукт, за който се установи, че е използван не по предназначение.
 • Подмяна на части, които подлежат на амортизация по време на нормална експлоатация.
 • Неспазени указания за сглобяване и монтаж.
 • Повърхностни наванявания по време на експлоатация на продукта при пренасяне, транспорт и съхранение.
 • Повреда възникнала в следствие на небрежна експлоатация, съхранение в неподходяща среда или употреба за цели, различни от предназначението на продукта.
 • Отстраняване на дефекти, получени в резултат на въздействие на външни сили – природни бедствия, слънчево греене, счупвания след удар с твърд предмет или катастрофа, промишлени изпарения, агресивни миещи препарати и др.подобни.
 • Продукт, който е ремонтиран в неоторизирани от производителя сервизи или от други лица.
 • Продукт, на който е извършена промяна или модификация на конструкцията.
 • Отстраняване на повреди, получени в следствие на монтирани части и аксесоари, различни от спецификацията на продукта при продажбата му.
 • Повреди по дамаска, чанта, покривало, сенник, гуми, багажник, дъждобран и аксесоари (за детски колички).
 • Повреди по дамаски, сенник, покривало и аксесоари (за столчета за кола) .
 • Повреди по дамаска, дюшек, балдахин и аксесоари (за кошари за спане и игра).
 • Повреди по дамаска и аксесоари (за бънджи, люлки, шезлонг, проходилки, столчета за хранене, подложки за повиване).
 • Повреди на дамаска, цип, тик – так копчета и аксесоари ( за порт – бебе, твърд кош за количка и приспособление за носене на бебе).
 • Увреждане и нараняване на плоскостите и повреди в резултат на неспазени указания за монтаж (за дървени легла).
 • Повреди на гуми, акумулатори, аксесоари (за играчки).За контакт:
Кабит ООД
Офис: гр. София 1517 , ул. "Рилска обител" 60
тел./факс: 359 2 489 47 53
моб. Mtel: 0887 489 335 
моб. Telenor: 0897 857 322
igra4kite@igra4kite.com 

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн

Алтернативно решаване на потребителски спорове КЗП
Платформа за OPC ОРС

Продължи
Производители
Вход
E-Mail Адрес:

Парола:


Забравена парола ?
Нов потребител


Онлайн магазин за детски играчки - igra4kite.com
Powered by osCommerce
 

Remote IP адрес: 54.198.164.83