Имаш нужда от помощ? 
0887 489 335

Меню
Меню

Lego конструктори, герои и аксесоари

Наименованието LEGO е абревиатура от 2 датски думи - "leg godt", което означава „играй добре“. Това е идеята и идеалът на компанията  още от самото и създаване през 1932г. от Оле Кристиансен. ЛЕГО изминава дълъг път за последните 80 години - от малката дърводелска работилничка до съвременната световноизвестна компания. Прогресът на фирмата е забележителен, но в основата и остава традиционната ЛЕГО тухличка - най-важният продукт на компанията. През 2000г. тухличката е наречена „играчката на века“ едновременно от  списание Fortune и от Британската организация на търговците на играчки.

Poppy, Branch и цялата банда тролчета се приготвят да танцуват на големия екран...

LEGO® Trolls World Tour е най-новата серия строители, изпълнена със забавление и много музика.

Децата могат да пресъздадат любими сцени от филма Тролчетата: Турнето. Героите са представени в различни комплекти, изпълнени с много цвят, аксесоари и невероятни идеи за сглобяване и игра. Докоснете се до магията на музиката. Разучете музикалните стилове от различните краища на света и не забравяйте да се забавлявате!


Изградете свои собствени призрачни истории...

LEGO® Hidden Side е креативен строител, технологична играчка и AR игра, всичко събрано в едно цяло.

Децата могат да построят модела, след което да използват безплатното интерактивно приложение, за да ловят призраци. Различните комплекти от серията Hidden Side, са мостът между физическата и виртуалната игра. И точно това е което търсите, нали?!

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки