Имаш нужда от помощ? 
0887 489 335

Меню
Меню
LEGO® NINJAGO® - 10 ГОДИНИ ПРИКЛЮЧЕНИЯ!

10.03.2021 14:15:46

LEGO® NINJAGO® - 10 ГОДИНИ ПРИКЛЮЧЕНИЯ!

През 2011 г. започна LEGO® NINJAGO® пътуването, което промени живота на децата по целия свят. Тази година LEGO Group отбелязва десет години от създаването на любимата гама, която продължава да вдъхновява децата и тийнейджърите да възпроизвеждат и изграждат епични сцени, докато развиват своите нинджа умения.

Много деца са израснали с LEGO NINJAGO и LEGO NINJAGO® Майсторите на Спинджицу телевизионни сериали, където Учителят и нинджите Кай, Кол, Зейн, Джей, Ллойд и Ная са ги научили на ценни уроци за живота, докато самите деца са използвали своите смели нинджа умения да се борят със силите на злото.

В свят, в който много деца и млади хора се чувстват несигурни при интензивния натиск да оправдаят очакванията, NINJAGO е научил почитателите си да овладяват уменията за нинджа или как да „Бъдете нинджа“ в реалния живот, преподавайки им ценности на приобщаване, приятелство, увереност и най-вече да останат верни на себе си. Чрез своите истории и морал, както и своя опит в изграждането и играта, NINJAGO е повлиял положително на феновете и им е помогнал да се ориентират по пътя към младата зряла възраст и многобройните й предизвикателства. „Идва момент, когато всички ние трябва да пораснем. Когато дойде това време, важно е да не забравяме уроците от нашето детство. Защото нашето детство е най-великата тренировъчна площадка, която човек някога е имал. " – казва Учителя Ву.

„Беше удивително пътуване, когато продуктовата гама се превърна в нещо, на което децата се радват в продължение на 10 години“, казва Майкъл Сване Кнап, мениджър дизайн в LEGO Group, който работи по продуктовата линия LEGO NINJAGO от 2013 г. „Някои са израснали с LEGO NINJAGO и сега изразяват своята благодарност и ни казват как са овладели умения през целия си живот. Според мен това е най-доброто нещо за LEGO NINJAGO. Децата учат за приятелство, увереност и много повече ... И разбира се, че нинджите са готини! “, добавя той.

Освен пилотните и 13те сезона на телевизионни предавания и няколко мини-филма, франчайзът включва изобилие от различни LEGO комплекти и стоки, няколко видео игри и игри за приложения, филм, списания, книжки за оцветяване, графични романи, детски книги, хотелски стаи и разходка в тематичен парк в LEGOLAND.

„Първоначално темата NINJAGO трябваше да приключи след сезон 2 през 2012 г.“, казва Томи Андреасен, старши мениджър, Развитие на развлеченията в LEGO Group, който работи по продуктовата линия и маркетинг на LEGO NINJAGO от самото начало. Въпреки това наборите от темата все още се планираха да бъдат в продажба през 2013 г. Продължаващият успех доведе както до телевизионните сериали, така и до продуктите, които продължават да се харесват и днес.

Отбелязвайки 10-та годишнина, LEGO Group пуска 11 комплекта LEGACY през 2021 г. Като допълнителен бонус, шест от комплектите LEGACY идват с лимитирана колекционна златна минифигурка нинджа. На 1 февруари LEGO промотира ексклузивния LEGO NINJAGO City Gardens комплект на три нива в знак на истинска почит към десетилетието на NINJAGO. Комплектът представя някои от основните моменти от телевизионния сериал и включва златен майстор Ву.

В допълнение LEGO Group се обединява със стилни марки за модерно облекло, за да създаде специални юбилейни колекции стоки. Първото сътрудничество е на LEGO NINJAGO е с HYPE., като пилотната колекция се появява на 15 януари 2021г.. Вдъхновението зад колекцията от улично облекло е футуристичният и колоритен град „The Prime Empire“ от телевизионния сериал LEGO NINJAGO за 2020 г. Вълнуващо сътрудничество с няколко други марки облекла ще има отново скоро и то не трябва да се пропуска.

На www.LEGO.com/ninjago10anniversary е налично юбилейно съдържание, разказващо историята на LEGO NINJAGO през годините и показващо невероятно съдържание, създадено от фенове, включително фен изкуство, LEGO конструкции и фотография на играчки. LEGO House също ще отбележи случая, като е домакин на задълбочена изложба, отпразнуваща десет години от NINJAGO фенхаус.

По случай 10-ата годишнина, LEGO Group пуска общо 23 комплекта LEGO NINJAGO.

През 2021 г. излизат 11 комплекта LEGACY, 8 от които вече са пуснати на 1 януари (4 емблематични комплекта LEGACY и 4 комплекта LEGACY Epic Battle), 1 ексклузивен комплект LEGACY на дребно излиза на 1 февруари (LEGO NINJAGO City Gardens на три нива) сет, като истинска почит към последното десетилетие на NINJAGO), а последните 2 сета ще бъдат пуснати през юни. Освен това 4 комплекта, свързани с телевизионния сериал, ще бъдат пуснати през март и още 5 комплекта през юни. Ще има и 3 комплекта LEGO NINJAGO за възраст над 4 години, стартиращи през март и юни.

Изключително за 7 от 11-те юбилейни комплекта LEGACY е, че те се предлагат с лимитирана колекционна златна минифигурка, изобразяваща един от 6-те нинджи-герои или Master Wu.

Пълен преглед на комплектите и техните имена:

6 емблематични комплекта LEGACY (със златна нинджа с ограничена серия). Следните четири са пуснати на 1 януари 2021г. :

(71735) LEGO® NINJAGO® Tournament of Elements

(71736) LEGO® NINJAGO® Boulder Blaster

(71737) LEGO® NINJAGO® X-1 Ninja Charger

(71738) LEGO® NINJAGO® Titan Mech Battle на Zane’s

През юни се очакват още 2 комплекта

1 LEGO Ексклузивен комплект LEGACY с ограничена серия златни Wu: (71741) LEGO® NINJAGO® City Gardens.

4 комплекта LEGACY Epic Battles, които се връщат назад към запомнящи се битки между героите и основните злодеи. Наличен от  1 януари 2021 г.

(71730) LEGO® NINJAGO® Epic Battle set - Kai срещу Skulkin

(71731) LEGO® NINJAGO® Epic Battle set - Зейн срещу Ниндроид

(71732) LEGO® NINJAGO® Epic Battle set - Jay vs. Serpentine

(71733) LEGO® NINJAGO® Epic Battle set - Cole срещу Ghost Warrior

4 нови модела ще бъдат пуснати през март 2021г. :

(71745) LEGO® NINJAGO® Lloyd’s Jungle Chopper Bike

(71746) LEGO® NINJAGO® Jungle Dragon

(71747) LEGO® NINJAGO® Селото на пазителите

(71748) LEGO® NINJAGO® Морска битка с катамаран

Както и 5 нови комплекта, които ще бъдат пуснати през м. юни

3 комплекта NINJAGO за възраст над 4 години (1 през март и 2 през юни).

Как започва всичко?

Късно в един петъчен ден  през есента на 2009 г. е направена рисунка, която дава началото на нещо голямо. Томи Андреасен прави скица, показваща различни нинджи и сред  екипа се появява идеята нинджата да присъства  на нещо като спинер, за да се получи  активна игра с минифигури.

На скицата присъства нинджа с вода, но в крайна сметка това не е добавено, докато Ния не става господар на водата през 2015 г. На скицата присъства думата „Spinjago“, което е първата идея за име, което в последствие се развива в „Spinjitzu“ - комбинация от думите „spin“ и „ninjitsu“.

Името „NINJAGO“е комбинация от думите „NINJA“ и „GO“, което е взето от края на името на компанията LEGO Group.

През 2021 г. се навършват 10 години от телевизионния сериал NINJAGO, тъй като той се произвежда от пускането на първия пилотен епизод през 2011 г. Първоначално темата NINJAGO трябва да приключи след сезон 2 през 2012 г., а продажбите на продукти след 2013 г.  Продължаващият успех на NINJAGO,  обаче, води до продължаване както на шоуто, така и на производството на продуктите. Този етап отразява продължаващата популярност на шоуто сред публиката му. През 2021 г. ще стартира сезон 14, който отдава почит на гласовия актьор Кирби Мороу, който за съжаление почина наскоро, след като дълги години озвучава Коул.

В NINJAGO няма нито един водещ герой, всичко е в екипа! Но от самото начало всеки сезон има различен фокус върху конкретен характер, помагайки на децата да научат повече за всеки отделен герой. Фокусът на сюжета за 2021 г. е Ния и нейните стихийни сили.

Източник: LEGO Group

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Интересно

Интересно

LEGO® NINJAGO® - 10 ГОДИНИ ПРИКЛЮЧЕНИЯ!

LEGO® NINJAGO® - 10 ГОДИНИ ПРИКЛЮЧЕНИЯ!

През 2011 г. започна LEGO® NINJAGO® пътуването, което промени живота на децата по целия свят. Тази година LEGO Group отбелязва десет години от създаването През 2011 г. започна LEGO® NINJAGO® пътуването, което промени живота на децата по целия свят. Тази година LEGO Group отбелязва десет години от създаването 2021-03-11T11:20:01+02:00 LEGO® NINJAGO® - 10 ГОДИНИ ПРИКЛЮЧЕНИЯ!

<p><span style="font-size: 12pt;">През 2011 г. започна LEGO<span>&reg;</span> NINJAGO<span>&reg;</span> пътуването, което промени живота на децата по целия свят. Тази година LEGO Group отбелязва десет години от създаването на любимата гама, която продължава да вдъхновява децата и тийнейджърите да възпроизвеждат и изграждат епични сцени, докато развиват своите нинджа умения.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Много деца са израснали с LEGO NINJAGO и LEGO NINJAGO&reg; Майсторите на Спинджицу телевизионни сериали, където Учителят и нинджите Кай, Кол, Зейн, Джей, Ллойд и Ная са ги научили на ценни уроци за живота, докато самите деца са използвали своите смели нинджа умения да се борят със силите на злото.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">В свят, в който много деца и млади хора се чувстват несигурни при интензивния натиск да оправдаят очакванията, NINJAGO е научил почитателите си да овладяват уменията за нинджа или как да &bdquo;Бъдете нинджа&ldquo; в реалния живот, преподавайки им ценности на приобщаване, приятелство, увереност и най-вече да останат верни на себе си. Чрез своите истории и морал, както и своя опит в изграждането и играта, NINJAGO е повлиял положително на феновете и им е помогнал да се ориентират по пътя към младата зряла възраст и многобройните й предизвикателства. &bdquo;Идва момент, когато всички ние трябва да пораснем. Когато дойде това време, важно е да не забравяме уроците от нашето детство. Защото нашето детство е най-великата тренировъчна площадка, която човек някога е имал. " &ndash; казва Учителя Ву.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/11561/files/image/lego_ninjago_gold.jpg" class="aligncenter" /></span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">&bdquo;Беше удивително пътуване, когато продуктовата гама се превърна в нещо, на което децата се радват в продължение на 10 години&ldquo;, казва Майкъл Сване Кнап, мениджър дизайн в LEGO Group, който работи по продуктовата линия LEGO NINJAGO от 2013 г. &bdquo;Някои са израснали с LEGO NINJAGO и сега изразяват своята благодарност и ни казват как са овладели умения през целия си живот. Според мен това е най-доброто нещо за LEGO NINJAGO. Децата учат за приятелство, увереност и много повече ... И разбира се, че нинджите са готини! &ldquo;, добавя той.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Освен пилотните и 13те сезона на телевизионни предавания и няколко мини-филма, франчайзът включва изобилие от различни LEGO комплекти и стоки, няколко видео игри и игри за приложения, филм, списания, книжки за оцветяване, графични романи, детски книги, хотелски стаи и разходка в тематичен парк в LEGOLAND.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">&bdquo;Първоначално темата NINJAGO трябваше да приключи след сезон 2 през 2012 г.&ldquo;, казва Томи Андреасен, старши мениджър, Развитие на развлеченията в LEGO Group, който работи по продуктовата линия и маркетинг на LEGO NINJAGO от самото начало. Въпреки това наборите от темата все още се планираха да бъдат в продажба през 2013 г. Продължаващият успех доведе както до телевизионните сериали, така и до продуктите, които продължават да се харесват и днес.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/11561/files/image/lego_ninjago_all-1.jpg" /></span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Отбелязвайки 10-та годишнина, LEGO Group пуска 11 комплекта LEGACY през 2021 г. Като допълнителен бонус, шест от комплектите LEGACY идват с лимитирана колекционна златна минифигурка нинджа. На 1 февруари LEGO промотира ексклузивния LEGO NINJAGO City Gardens комплект на три нива в знак на истинска почит към десетилетието на NINJAGO. Комплектът представя някои от основните моменти от телевизионния сериал и включва златен майстор Ву.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">В допълнение LEGO Group се обединява със стилни марки за модерно облекло, за да създаде специални юбилейни колекции стоки. Първото сътрудничество е на LEGO NINJAGO е с HYPE., като пилотната колекция се появява на 15 януари 2021г.. Вдъхновението зад колекцията от улично облекло е футуристичният и колоритен град &bdquo;The Prime Empire&ldquo; от телевизионния сериал LEGO NINJAGO за 2020 г. Вълнуващо сътрудничество с няколко други марки облекла ще има отново скоро и то не трябва да се пропуска.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/11561/files/image/lego_ninjago_hype.jpg" /></span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">На <a href="https://www.lego.com/en-us/themes/ninjago/10-years-anniversary" target="_blank" rel="noopener">www.LEGO.com/ninjago10anniversary</a> е налично юбилейно съдържание, разказващо историята на LEGO NINJAGO през годините и показващо невероятно съдържание, създадено от фенове, включително фен изкуство, LEGO конструкции и фотография на играчки. LEGO House също ще отбележи случая, като е домакин на задълбочена изложба, отпразнуваща десет години от NINJAGO фенхаус.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">По случай 10-ата годишнина, LEGO Group пуска общо 23 комплекта LEGO NINJAGO.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">През 2021 г. излизат 11 комплекта LEGACY, 8 от които вече са пуснати на 1 януари (4 емблематични комплекта LEGACY и 4 комплекта LEGACY Epic Battle), 1 ексклузивен комплект LEGACY на дребно излиза на 1 февруари (LEGO NINJAGO City Gardens на три нива) сет, като истинска почит към последното десетилетие на NINJAGO), а последните 2 сета ще бъдат пуснати през юни. Освен това 4 комплекта, свързани с телевизионния сериал, ще бъдат пуснати през март и още 5 комплекта през юни. Ще има и 3 комплекта LEGO NINJAGO за възраст над 4 години, стартиращи през март и юни.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Изключително за 7 от 11-те юбилейни комплекта LEGACY е, че те се предлагат с лимитирана колекционна златна минифигурка, изобразяваща един от 6-те нинджи-герои или Master Wu.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Пълен преглед на комплектите и техните имена:</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">6 емблематични комплекта LEGACY (със златна нинджа с ограничена серия). Следните четири са пуснати на 1 януари 2021г. :</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">(71735) LEGO&reg; NINJAGO&reg; Tournament of Elements</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">(71736) LEGO&reg; NINJAGO&reg; Boulder Blaster</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">(71737) LEGO&reg; NINJAGO&reg; X-1 Ninja Charger</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">(71738) LEGO&reg; NINJAGO&reg; Titan Mech Battle на Zane&rsquo;s</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">През юни се очакват още 2 комплекта</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">1 LEGO Ексклузивен комплект LEGACY с ограничена серия златни Wu: (71741) LEGO&reg; NINJAGO&reg; City Gardens.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">4 комплекта LEGACY Epic Battles, които се връщат назад към запомнящи се битки между героите и основните злодеи. Наличен от &nbsp;1 януари 2021 г.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">(71730) LEGO&reg; NINJAGO&reg; Epic Battle set - Kai срещу Skulkin</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">(71731) LEGO&reg; NINJAGO&reg; Epic Battle set - Зейн срещу Ниндроид</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">(71732) LEGO&reg; NINJAGO&reg; Epic Battle set - Jay vs. Serpentine</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">(71733) LEGO&reg; NINJAGO&reg; Epic Battle set - Cole срещу Ghost Warrior</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">4 нови модела ще бъдат пуснати през март 2021г. :</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;"><a href="https://www.igra4kite.com/product/lego-71745-ninjago-motocikleta-za-djungla-na-lloyd" target="_blank" rel="noopener">(71745) LEGO&reg; NINJAGO&reg; Lloyd&rsquo;s Jungle Chopper Bike</a></span></p> <p><span style="font-size: 12pt;"><a href="https://www.igra4kite.com/product/lego-71746-ninjago-drakon-ot-djunglata" target="_blank" rel="noopener">(71746) LEGO&reg; NINJAGO&reg; Jungle Dragon</a></span></p> <p><span style="font-size: 12pt;"><a href="https://www.igra4kite.com/product/lego-71747-ninjago-seloto-na-pazitelite" target="_blank" rel="noopener">(71747) LEGO&reg; NINJAGO&reg; Селото на пазителите</a></span></p> <p><span style="font-size: 12pt;"><a href="https://www.igra4kite.com/product/lego-71748-ninjago-morska-bitka-s-katamaran" target="_blank" rel="noopener">(71748) LEGO&reg; NINJAGO&reg; Морска битка с катамаран</a></span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Както и 5 нови комплекта, които ще бъдат пуснати през м. юни</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">3 комплекта NINJAGO за възраст над 4 години (1 през март и 2 през юни).</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Как започва всичко?</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Късно в един петъчен ден &nbsp;през есента на 2009 г. е направена рисунка, която дава началото на нещо голямо. Томи Андреасен прави скица, показваща различни нинджи и сред &nbsp;екипа се появява идеята нинджата да присъства &nbsp;на нещо като спинер, за да се получи &nbsp;активна игра с минифигури.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">На скицата присъства нинджа с вода, но в крайна сметка това не е добавено, докато Ния не става господар на водата през 2015 г. На скицата присъства думата &bdquo;Spinjago&ldquo;, което е първата идея за име, което в последствие се развива в &bdquo;Spinjitzu&ldquo; - комбинация от думите &bdquo;spin&ldquo; и &bdquo;ninjitsu&ldquo;.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Името &bdquo;NINJAGO&ldquo;е комбинация от думите &bdquo;NINJA&ldquo; и &bdquo;GO&ldquo;, което е взето от края на името на компанията LEGO Group.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/11561/files/image/ninjago_10yearsann.jpg" class="aligncenter" /></span></p> <p class="text-aligncenter"><span style="font-size: 12pt;">През 2021 г. се навършват 10 години от телевизионния сериал NINJAGO, тъй като той се произвежда от пускането на първия пилотен епизод през 2011 г. Първоначално темата NINJAGO трябва да приключи след сезон 2 през 2012 г., а продажбите на продукти след 2013 г. &nbsp;Продължаващият успех на NINJAGO, &nbsp;обаче, води до продължаване както на шоуто, така и на производството на продуктите. Този етап отразява продължаващата популярност на шоуто сред публиката му. През 2021 г. ще стартира сезон 14, който отдава почит на гласовия актьор Кирби Мороу, който за съжаление почина наскоро, след като дълги години озвучава Коул.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">В NINJAGO няма нито един водещ герой, всичко е в екипа! Но от самото начало всеки сезон има различен фокус върху конкретен характер, помагайки на децата да научат повече за всеки отделен герой. Фокусът на сюжета за 2021 г. е Ния и нейните стихийни сили.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;"><iframe width="560" height="314" src="//www.youtube.com/embed/vAMyLi4H3h0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe></span></p> <p>Източник: <a href="https://www.lego.com/en-us/aboutus/news/2021/january/ninjago-10-years-anniversary">LEGO Group</a></p>

, ,
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки